MilaMa
SrpskiEngleski
Radionica za izradu umetnickog nakita

 

 

Uslovi upotrebe sajta

Privatnost podataka

Garancija kvaliteta

Upotreba i čuvanje nakita

Reklamacije

Dostava

 

 

 

 

Uslovi  upotrebe  sajta  MilaMa

 

Namena sajta MilaMa je prezentacija i prodaja nakita Radionice MilaMa. Neovlašćen pristup sajtu MIlaMa i neovlašćeno korišćenje sadržaja sajta biće sankcionisano u skladu sa zakonima Republike Srbije. Radionica MilaMa zadržava pravo da blokira pristup sajtu korisnicima koji se ogreše o zakonske odredbe i uobičajenu praksu u oblasti zaštite autorskih prava i poštovanja privatnosti podataka.


Radionice MilaMa može menjati Informacije na sajtu MilaMa bez prethodne najave.


Dizajn, slike i sadržaj sajta MilaMa  su vlasništvo Radionice MilaMa i zaštićeni autorskim pravima. Slike nakita MilaMa ne mogu se objavljivati bez prethodne pisane saglasnosti Radionice MilaMa.

 

 

 

VRH STRANICE

 

 


 

 

Privatnost podataka

 

Radionica MilaMa  garantuje sigurnost i privatnost podataka o kupcima i posetiocima internet sajta MilaMa (www.milama.rs).
Isključivo za potrebe dostave naručene robe, od kupca se traži da na sajtu MilaMa unese svoje ime i prezime, adresu, broj telefona i e-mail adresu.


Ako posetilac sajta to želi, može se prijaviti na listu korisnika sajta Milama. Za ovu registraciju, potrebni podatak je e-mail adresa.  U svakom trenutku, korisnik sajta se može odjaviti sa liste korisnika. U tom slučaju se svi zabeleženi podaci o korisniku brišu iz baze podataka sajta MilaMa.


MilaMa podržava borbu protiv spam poruku i zbog toga nikada neće učiniti dostupne trećim licima informacije o svojim korisnicima, bez njihovog pristanka.


Pristup  ličnim informacijama korisnika sajta i kupaca nakita MilaMa je ograničen na vlasnika radionice i saradnike kojima su te informacije neophodne da bi mogli da pruže korisniku odnosno kupcu traženu uslugu.


Podrazumeva se da su korisnici saglasni sa uslovima politike privatnosti samim pristupom i upotrebom sajta MilaMa.

 

 

 

VRH STRANICE

 

 


 

 

Garancija kvaliteta

 

Svi materijali u nakitu MilaMa su vrhunskog kvaliteta, nabavljeni iz inostranstva ili od zvaničnih uvoznika i distributera. Materijali koji se  koriste pri izradi nakita:


Polimerska glina - FimoSoft i FimoClassic proizvođača Eberhad Faber. Svaki element nakita koji je izrađen od polimerske gline se nakon oblikovanja peče na temperature od tačno 110C. Temperatura peći se meri i kontroliše posebnim termometrom jer je za kvalitet i dugotrajnost nakita pečenje od najveće važnosti. Posle pečenja, svaki komad se ručno šmirgla “vodenim” šmirglama različite finoće. Da bi površina bila glatka koristi se najmanje 4 različite finoće šmirgle. Nakon šmirglanja, komad se polira tkaninama različite finoće, do postizanja željenog sjaja. Zbog dodatne zaštite, svaki komad nakita se može i lakirati sjajnim ili satenskim akrilnim lakom u nekoliko slojeva, u zavisnosti od željenog konačnog efekta.


Perle (koje nisu ručno radjene od polimerske gline) – uglavnom se koriste vrlo kvalitetne Češke staklene perle. U zavisnosti od dizajna, kombinuju se i perle od metala i drveta.  Takođe se koristi i poludrago kamenje i kristali. Sve perle koje su upotrebljene za izradu nakita MilaMa su kupljene nove, direktno od uvoznika. Sve infromacije vezane za material su navedene u opisu artikla,  prema uvoznikovoj specifikaciji.


Swarowski kristali – ako je u opisu artikla navedeno da su korišćeni Swarowski kristali, to znači da su upotrebljeni originalni Swarowski kristali uvezeni iz Austrije ili Mađarske. Za izradu nakita MilaMa ne koriste se imitacije Swarowski kristala.

 

Delovi za nakit - najčešće su to metalni delovi (različite kopče, alke, kukice i sl) u boji zlata, srebra, mesinga ili bakra, kao i posrebreni i pozlaćeni elementi. Kad god je moguće, kukice za minđuše su izrađene od čistog srebra ili od metala bez nikla, kako bi se smanjla verovatnoća alergijske reakcije pri nošenju minđuša. Vrsta metala koji je korišćen pri sklapanju svakog komada nakita je jasno navedena u opisu artikla.


Niske za nizanje ogrlica – koriste se samo kvalitetni materijali proverenih proizvođača. Najčešće su to sajle (čelične žice presvučene plastikom ili drugim metalom), posrebrene i pozlaćene žice, trake od prave kože, pamučni kanapi, trake od kaučuka, jake plastične strune i slično.

 

 

 

VRH STRANICE

 

 


 

 

Upotreba i čuvanje nakita

 

Nakit MilaMa je napravljen sa željom da bude ne samo atraktivnog izgleda, već i trajan ukoliko se koristi i čuva sa pažnjom.


- Nakit čuvajte u suvoj sredini.  Ako se nakit pokvasi treba ga što pre osušiti suvom mekom krpom.


- Ukoliko je čišćenje neophodno, dovoljno je nakit prebrisati vlažnom krpom.


- Iz higijenskih razloga, ne treba delite minđuše sa drugim osobama. Svoje minđuše s vremena na vreme očistite nekim dezinfekcionim sredstvom.


- Nemojte ostavljati nakit blizu izvora toplote. Takođe, nemojte ga ostavljati dugo na direktnom jakom suncu.


- Polimerska glina može da reaguje sa parfemima, dezodoransima i lakovima za kosu. Zbog toga nemojte raspršivati ništa od navedenog direktno na nakit.


- Kada ste u dodiru sa jakim hemijskim sredstvima koja mogu da oštete nakit, kao što su sredstva za održavanje kuće, ne treba nositi nakit kako bi se izbegao svaki eventualni kontakt.


- Nakit je sastavljan iz malih delova, koji se mogu progutati i preporučljivo je držati ga izvan domašaja male dece i kućnih ljubimaca.


- Poželjno je da se nakit čuva samostalno ili umotan u meku tkaninu kako bi se izbeglo grebanje i oštećenje o tvrde i metalne delove drugih komada nakita.

 

 

 

VRH STRANICE

 

 


 

 

Reklamacije

 

- Ukoliko razumno i po uputstvu koristite nakit,a ipak dodje do određenog defekta ili kvara, pošaljite e-mail sa opisom kvara na reklamacije@milama.rs i ukoliko je moguće, nakit će vam biti popravljen i vraćen.


- Pri prijemu, paket treba dobro pregledati. Nemojte primati oštećenu kutiju.


- Primljeni nakit dobro pregledajte pre nego što uklonite zakačene etikete ili bacite originalno pakovanje i njegov sadržaj. Ovo su bitni elementi u slučaju vraćanja proizvoda iz bilo kog razloga.


-Ukoliko primite oštećeni proizvod, pošaljite e-mail na reklamacije@milama.rs. Svi lomovi i oštećenja moraju biti prijavljeni e-mailom u roku od 24 sata od prijema artikla. U tom slučaju, spakujte oštećeni proizvod u originalno pakovanje, sa neoštećenom etiketom i svim sadržajem i pošaljite radionici MilaMa. Ukoliko je reklamacija opravdana, oštećeni artikal će biti popravljen, zamenjen ili će vam biti vraćen novac, u zavisnosti od dogovrene opcije. Ukoliko ste izabrali da vam se vrati novac, to će biti učinjeno u roku od 3 radna dana od dana prijema oštećenog nakita i prihvatanja reklamacije .


- Kupljeni nakit, ukoliko nije korišćen, možete vratiti ili zameniti. Nakit može vratiti samo kupac i to u roku od 5 dana od dana prijema. Molimo vas da u tom slučaju pošaljete e-mail na reklamacije@milama.rs i objasnite razlog vraćanja. Vraćeni nakit će biti prihvaćem i novac refundiran ili nakit zamenjen, ukoliko je:

  • Vraćeni proizvod u novom i nekorišćenom stanju

  • Neoštećena originalna etiketa je na nakitu

  • Vraćeni nakit  spakovan u originalno pakovanje (uključujući i sav dodatni sadržaj – sunđer, tkanine, i sl)

Novo i nekorišćeno stanje podrazumeva: da proizvod nije korišćen, da nema znakova nošenja, ogrebotina ili tragova, fleka i mirisa od parfema i  drugih mirisnih materija, da je etiketa na proizvodu neoštećena i da je u originalnom pakovanju u kojem je artikal i primljen.


- Iz higijenskih i zdravstvenih razloga, minđuše se ne mogu vratiti ni zameniti.


-Roba koja se vraća radionici MilaMa, ostaje odgovornost pošiljaoca (kupca) do trenutka preuzimanja od službe koja dostavlja robu. Radionica MilaMa ne  preuzima odgovornost za izgubljenu ili oštećenu robu koja se vraća zbog reklamacije, zamene i povraćaja.


- Sve troškove poštarine za vraćanje robe snosi kupac, osim u slučaju opravdane reklamacije.

 

 

 

VRH STRANICE

 

 


 

 

Dostava

 

Nakit MilaMa možete poručiti preko web sajta milama.rs. Poručeni artikli se plaćaju pouzećem, za teritoriju Srbije. Za porudžbine iz inostranstva, potrebno je da se ukupan iznos računa uplati direktno na bankarski račun radionice MilaMa, prema instrukcijama koje ćete dobiti e-mailom. Poštarinu snosi kupac, osim ako u okviru specijalne ponude niste oslobođeni plaćanja poštarine. Svi detalji vezani za poštarinu biće vam saopšteni prilikom naručivanja.


Ako želite da vam napravim komad nakita po vašoj želji, kontaktirajte me na mila@milama.rs.


Vaše narudžbine će biti poslane u roku od 5 radna dana od prijema narudžbine, odnosno od prijema uplate za porudžbine iz inostranstva. U slučaju kašnjenja isporuke, blagovremeno ćete biti obavešteni putem e-maila na e-mail adresu koju ste uneli pri kompletiranju narudžbenice.


Nakit Milama se šalje u otpornom pakovanju, sa sundjerom i pokriveno materijalom, kako bi do Vas stigao u ispravnom stanju. Savetujem Vam da ne primate pakete koji su oštećeni, već da me o tome odmah obavestite e-mailom na reklamacije@milama.rs


Ukoliko želite da Vam kupljeni proizvod bude poslan ekspresnom pošiljkom potrebno je da to posebno naglasite  prilikom naručivanja. Dostava brzom poštom se naplaćuje po tarifi službe koja vrši ovakve isporuke.

 

 

 

VRH STRANICE

 

 


 

 

Design HOMINID Studio

Copyright © MilaMa

Made by KompArt